Termeni si Conditii

Termenii si conditiile urmatoare se aplica direct tuturor serviciilor noastre disponibile online, prin e-mail sau telefon. Prin utilizarea website-ului nostru confirmati ca ati citit, înteles si ati fost de acord cu toti termenii si conditiile precizate aici.

Website-ul www.dd-holiday.com, intregul sau continut, este in proprietatea SC Teracota Construct SRL, si ne vom referii in continuare la el ca website Pensiunea D&D.

Program cazare Pensiunea D&D

Ziua hoteliera incepe la ora 14:00 si se termina la ora 12:00 a zilei urmatoare,
dar in functie de disponibilitate, cazarea se poate face si mai devreme.

Preturi de cazare si Modalitati de plata

Preturile de cazare le gasiti pe site-ul nostru in sectiunea REZERVARE. sau va sunt comunicate telefonic sau prin e-mail de confirmare.
Daca rezervarea este anulata cu pana la 7 zile inainte de data sosirii, nu va fi perceput nici un comision.
Daca rezervarea este anulata mai tarziu sau in caz de neprezentare, se va incasa 50 % din pretul total al rezervarii.

Plata se face in Lei, numarar, prin transfer bancar sau CARD de CREDIT.
Pensiunea D&D solicită detaliile despre cardul de credit valabil pentru a garanta rezervarea.

Protejarea Confidenţialitatii

Politica de confidentialitate a SC Teracota Construct SRL descrie modul in care tratam datele dumneavoastra cu caracter personal si modul in care va protejăm confidenţialitatea atunci când utilizaţi Serviciile noastre. Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord că SC Teracota Construct SRL poate să utilizeze datele respective conform politicilor noastre de confidenţialitate.

Website-ul www.dd-holiday.com si limitarea raspunderii

Website-ul www.dd-holiday.com este un material de informare si comunicare online oferit de SC Teracota Construct SRL.
Continutul lui este protejat de legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este SC Teracota Construct SRL. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca sectiuni de materialele din diferite zone ale site-ului doar pentru utilizare proprie, non-comerciala.
Ofertele prezentate pe site sunt cu caracter informativ, nici una din informatiile ori datele prezentate nu creeaza obligatii in sarcina SC Teracota Construct SRL.

Website-ul www.dd-holiday.com ESTE OFERIT „CA ATARE”. Desi facem tot posibilul sa mentinem site-ul actualizat, acesta POATE CONTINE INEXACTITĂŢI SAU INFORMAŢII CARE NU SUNT ADUSE LA ZI. SC Teracota Construct SRL NU OFERĂ NICI O GARANŢIE, CU PRIVIRE LA FUNCTIONAREA SITE-ULUI SAU CU PRIVIRE LA INFORMATIILE, CONTINUTUL, IMAGINILE, MATERIALELE, SAU PRODUSELE INCLUSE PE ACEST SITE, INCLUSIV DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, ACCIDENTALE SAU DERIVATE.

Prin accesarea acestui site va obligati sa va exercitati dreptul de utilizare cu buna-credinta. Orice utilizare abuzivă precum si orice încalcare a unei prevederi din prezenta sectiune poate conduce la restrictionarea, suspendarea sau limitarea totala a accesului dumneavoastră la site”

Continuarea utilizarii site-ului reprezinta confirmarea dumneavoastra ca aveti cel putin 18 ani şi acceptul cu privire la Termenii si Conditiile de utilizare si la Politica de confidentialitate ale site-ului.

·Prevederile din prezenta sectiune se completeaza cu cele din sectiunea “Politica de confidentialitate” ele fiind guvernate de legea română.

SC Teracota Construct SRL precum si partenerii sai NU VOR FI RESPONSABILI PENTRU DAUNE DE NICI UN FEL REZULTATE DIN UTILIZAREA ACESTUI SITE, INCLUSIV DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, ACCIDENTALE SAU DERIVATE.

Alte conditii:

  • Parcarea este disponobila gratuit in fata unitatii.
  • Toţi copiii sunt bineveniti.
  • Capacitatea maxima pentru paturi suplimentare într-o cameră este 1.
  • Capacitatea maxima pentru patuturi într-o cameră este: 1
  • Orice tip de pat suplimentar sau patut de copil este furnizat la cerere şi trebuie să fie confirmat de hotel.
  • Nu ne asumam nici un fel de raspundere pentru obiectele uitate sau pierdute in pensiune.

Clauze finale

Pentru imbunatatirea serviciilor oferite SC Teracota Construct SRL poate sa modifice termenii si conditiile sale si poate sa revizuiasca procedurile, in orice moment, fara notificare prealabila.

Va rugăm să verificati defiecaredata prezenta secţiune precum şi cea rezervată politicii de confidentialitate intrucat acestea pot fi modificate în mod unilateral de către administratorii site-ului.

| Termeni si conditii | Politica de confidentialitate |