Politica de confidentialitate

In scopul de a oferi servicii cat mai bune, de a raspunde cat mai rapid solicitarilor dumneavoastra este posibil sa ne incredintati informatii cu caracter personal. Politica de confidentialitate are scopul de a explica ce date culegem si cum le folosim.

Pentru a face o rezervare sau pentru a ne comunica o anumita informatie, este posibil sa folositi  formularelor de REZERVARE si/sau CONTACT prin care transmiteti date personale.

Politica noastră de confidenţialitate explică:

  • ce informaţii colectăm şi de ce le colectăm;
  • cum utilizăm respectivele informaţii;

Culegem informații în următoarele moduri:

  • Informații pe care ni le oferiți. Utilizarea formularelor de REZERVARE si/sau CONTACT prin care transmiteti date personale in vederea solicitarii unei rezervari sau in scop de informare, presupune ca sunteti de acord ca aceste date sa fie colectate, stocate si prelucrate de catre Pensiunea D&D, pe o perioada nedeterminata, in vederea unor contacte ulterioare. De asemenea, sunteti de acord sa primiti din partea Pensiunea D&D oferte, sau informari.
  • Cookie-urile și tehnologiile similare.  Este posibil sa folosim diverse tehnologii pentru a culege și a stoca informații când accesați website-ul nostru, iar aici pot fi incluse utilizarea cookie-urilor și a tehnologiilor similare.

Informatiile pe care le culegem le tratăm ca pe informații cu caracter personal.

Cum utilizăm informaţiile pe care le colectăm

Utilizam informatiile pe care le colectam in scopul de a oferii servicii cat mai bune, rapid, si in scopul de a va informa.

Nu trimitem informațiile personale unor companii, organizații și persoane din afara Pensiunii D&D, decât din motive legale. (respectarea legii aplicabile, a reglementărilor, a procedurilor legale sau a solicitărilor guvernamentale executorii)

| Termeni si conditii | Politica de confidentialitate |